dimarts, 13 de desembre de 2011

La carta als reis

M'agrada començar el meu nou blog, amb un títol així.

Quan ens fem grans, comencem a saber coses, que ens prenen una mica la màgia. Encara que si volem ser rebuscats, doncs podem continuar vivint-la. I sóc partidària de que els que creiem en la màgia, fem que continuï existint.

I si. Estimats reis de l'orient, encara que encara quedin uns quans dies, us vull demanar un any una mica més emocionant que el que he viscut en aquest. És un gran desig, tenint en compte, que el 2011 ha sigut un any super emocionant, gairebé com cada any de la meva vida.

No cal que sigui en plan emocionant de veure mig món, no demano que hem torni a tocar un viatge a l'altre punta de món. Hem conformo amb que aquest any que ve, pugui tornar a notar papallones a l'estomac, i poder a tornar a fer bogeries per amor! I sobretot tenir salut per fer-les! També vull compartir molts moments amb tota la gent a qui estimo, que no és poca! Amb cada viatge que he anat fent al llarg dels anys, he anat acumulant personetes especials, que sé que no les podré veure sempre, però espero que els hi porteu salut i amor a ells també! :)

De moment no tinc cap petició així forta.... Si se'm passa alguna cosa més per el cap, us ho faré saber! :)

Bona nit reis, que tingueu un gran dia! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada